Cristina


Buna!

Sunt Cristina Dima si..Bianca uneori. M-am nascut in Iasi si impart data de 30 septembrie cu foarte multi altii - probabil. Cu aproape 19 ani impliniti sunt mezina formatiei.

Am terminat Colegiul National "Emil Racovita" din Iasi, la profil mate-info si oficial sunt studenta in anul I la Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice, specializarea Comunicare si Relatii Publice.

Cant la chitara de aproximativ cinci ani si la voce.. de cand ma stiu. Am avut o tentativa sa invat sa cant si la pian, dar nu s-a prins foarte mult de mine. Nu renunt, totusi, la ideea asta! Ascult cu mare placere stiluri muzicale precum blues, jazz, bossa nova, dar si unele mai putin 'soft'. Am gusturi destul de variate, de la Alexandrina Hristov, Tracy Chapman, Eric Clapton pana la The Corrs, The Cranberries etc.

Imi place foarte mult sa joc volei si sa fac miscare in general. Sunt o fire foarte activa deobicei. Iubesc animalele, in special cainii si caii. Si cu asta.. voi incheia aceasta scurta descriere! :)