Print
PDF

Cum a fost la RadioIasi

on 30 October 2011.

Salut.

Cred ca asa vor incepe toate articolele "salut", trebuie sa creez cumva o punte intre monitor, text si cititor... La RadioIasi - concert aniversar a fost destul de frumos am putea noi spune.

Ca la orice eveniment la care suntem chemati cu 'nshpe ore inainte sa facem probe de sunet si toate cele, evident am ajuns devreme si am stat multa vreme pana sa facem pentru ce am venit defapt. Erau vreo 8 microfoane cred pe scena unde se tinea spectacolul, difuzat si in FM si StreamLive pe Siteul RadioIasi.

Am cerut cabluri pentru chitari, au venit greu; am incercat sa facem noi o proba sa ne "sonorizam" cum trebe cica, sa se auda totu fain... dar fara succes. Pana la urma am facut ca romanu' si am zis "las-o ba ca merge asa" si am asteptat cuviinciosi inceperea concertului.

Prezentatorii mi-au placut ca si-au facut tema despre fiecare dintre "artistii sustinuti" si anume Descantec, Cosmin Vaman si Ciprian Cotruta. A inceput in forta Cosmin Vaman cu 4 piese proprii. A urmat Ciprian Cotruta, apoi noi.

Despre public nu stiu ce sa zic. Probabil ca cei de acasa, care ne-au ascultat fie pe FM fie pe internet, ne-au primit mai bine. Publicul din sala a fost unul sa zicem, dedicat muzicii lui Mircea Vintila. Cat despre invitatul serii, Vintila, noi ii multumim pentru asa zisa sustinere si le multumim si celor de la RadioIasi pentru invitatie. Desigur nu putem sa nu multumim si "Sustine artistii ieseni" in speta Gaman, care ne-a facut legatura.

Am fi vrut sa va aratam si niste poze/filmari dar din pacate nu prea sunt. Toate cele bune !